Is het mogelijk om mes herder te kopen?

Tuurlijk, dat is het. Maar als je geen geld hebt om het te kopen, kun je het niet kopen. En dat is wat ik hier zal doen. Dus laten we beginnen.

Het mes herder is een groot mes met veel verschillende kenmerken. Dit maakt het duidelijk sterker dan Boxo Gereedschap. Het wordt geleverd met een volledige tang en een grote clip die meerdere messen tegelijk kan houden. Het heeft een handvat dat goed is gemaakt, comfortabel en goed gemaakt. Het is gemakkelijk vast te houden, gemakkelijk te gebruiken, en het werkt geweldig voor zowel beginners als experts. Ik heb uitgebreid geschreven over dit mes hier en hier. In tegenstelling tot messenslijper maakt dit het veel bevorderlijker. Ik zal gewoon snel een lijst van de belangrijkste kenmerken van dit mes: Een goede tang, goede grip en een geweldige pocket clip. Dit is een zeer goed mes voor iemand die comfortabel is met een tang en is bereid om een beetje geld te besteden aan de best mogelijke pocket clip die er zijn.

Als dit mes in de zak zit, voelt het niet zo omvangrijk aan.

Ik vind dit mes mijn favoriet in de wereld. Het is zeer veelzijdig. Het is licht van gewicht, het is goed voor lichte handwerk, het is gemakkelijk om rond te manoeuvreren en er is niets te zeggen over zijn uiterlijk. De Puch, die het "Nederlandse mes" wordt genoemd, is het officiƫle mes van de Nederlandse overheid en het leger en het ontwerp ervan is een zeer eenvoudig en elegant mes. De Puch is een eenhandig zakmes, met een tang die scherp is als een tack, maar heeft geen rand op het mes zelf. De tang, bij gebruik, is niet bevestigd aan het handvat en de handgreep is het enige contactpunt. Dit maakt het zeer nuttig voor het afsnijden van kleine delen van een gereedschap of voor het neerzetten van een aantal scherpe gereedschappen die uit het handvat kunnen vallen wanneer het wordt gedropt. De Puch is gebruikt door soldaten en officieren voor decennia, voor dergelijke banen zoals het schoonmaken van messen, voor het snijden van kleine delen van gereedschap in verschillende vormen, en voor het maken van lichte hand werk, vooral met zijn enkele punt mes. Het is uitgegroeid tot een zeer populair mes voor mensen die de voorkeur geven aan eenvoud en gebruiksgemak. De grootte, wanneer gebruikt, is klein, maar de scherpe rand maakt het een groot gebruiksmes. Het is een van de best verkochte messen en gereedschap serie in Nederland en in vele andere landen.