Contact

Neem contact met mij op

Ik ben zeer actief op deze blog en ik doe veel onderzoek. Mijn blog is ook zeer informatief over de Nederlandse messenscène, want ik wil je vreugde niet wegnemen met saaie en saaie onderwerpen. Ik wil je een andere ervaring geven over een zeer interessant onderwerp. Controleer me alsjeblieft en vertel me je gedachten. Dank u. Ik hoop dat u zult genieten van de inhoud van deze blog en laat het me weten als je vragen hebt, opmerkingen, of gewoon wilt zeggen hallo. op vrijdag 17 juli 2017

Deze week hebben we het over messen in de keuken, of keukenmessen in het algemeen. Het is belangrijk voor ons om onze eigen messen niet te verwarren met andere messen die we thuis hebben. Ik wil iets noemen dat je moet weten:

Voor de aankoop van een mes, koop altijd een "mes bewaker" of "hand bewaker".

Gebruik altijd het juiste woord. In het Nederlands betekent dit meestal "hiel" (dat wil zeggen, "met zijn hiel"). Het lijkt misschien vreemd, maar veel mensen gebruiken "hiel" of "knie" verkeerd. Ik kan me niet herinneren waar ik dit geleerd, maar ik heb het gezien in een heleboel plaatsen. (Merk op dat als je "hiel" in je post, moet je heel voorzichtig zijn met je frasering. "Hiel" kan een bijvoeglijk naamwoord, een werkwoord of een zelfstandig naamwoord zijn. Je moet oppassen niet te beledigen iemand, of om iets dat klinkt als een slechte woordspeling of belediging te maken. U moet het juiste woord in de juiste context gebruiken.)

Een foto van Ella's blog toont haar met een mes herder personeel.

Dit is mijn favoriete mes herder post aller tijden. Het is een van die dingen waar ik kan zien mensen steeds erg enthousiast over de mogelijkheid dat ze gaan een aantal geweldige dingen te lezen en uiteindelijk het gevoel behoorlijk dom als ze moeten stoppen en een foto of twee te nemen.

Opening Hours

  • Maandag: 06:00 - 14:45
  • Dinsdag: 09:30 - 14:15
  • Woensdag: 09:15 - 15:45
  • Donderdag: 06:00 - 19:30
  • Vrijdag: 06:00 - 18:45
  • Zaterdag: 07:45 - 17:15