Bij het kopen van mes herder, wat moet ik zoeken?

Zorg ervoor dat u de beste messen die u krijgen voor de prijs die u bereid bent te betalen! Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar ik denk dat het belangrijk is om een grote selectie van messen die van hoge kwaliteit zijn en dat je elke keer dat je ze gebruikt liefde. Het is ook erg belangrijk om een kwaliteitsmes te vinden dat jaren en jaren meegaat, want als je te veel uitgeeft aan een mes zul je uiteindelijk een vervanger moeten kopen.

Ik ben de auteur van Knife Shepherd, dat is een gids voor het kopen, verkopen, gebruiken en opslaan van mes herder. Het idee is om een eenvoudige benadering van het kopen, verkopen en het gebruik van messen die mensen kunnen gebruiken. Als je van wat ik heb geschreven, u overwegen de aankoop van deze gids. Het is gratis, en je het delen met anderen via de links op de pagina. En als je een aantal van mijn gidsen koopt, help je me te steunen in mijn zoektocht naar betere messen voor dagelijks gebruik. Is het mogelijk om mes herder te kopen? Als je deze gids nuttig hebt gevonden, laat het me weten! Als je meer mes herder nodig hebt, heb ik ook een begeleidend boek geschreven genaamd The Art of Knife-Saving. Dit boek gaat over messen, en de tools die bij hen gaan, en hoe ze te gebruiken. Als u denkt over het kopen van een van deze boeken, adviseer ik dat je ze allemaal samen kopen! U bespaart een hoop geld, en ik hoop dat ze uw messen nuttiger en nuttiger te maken.

Deze Gids is in het Nederlands, maar je het vertalen naar je eigen taal met deze tool! Klik op het vertaalpictogram boven aan de pagina of klik hier. Het Knife Shepherd Cookbook is gemaakt door Ella Bruyn (Nederlandse naam: Ella-Vincent) als eerbetoon aan haar vriend en metgezel, chef-kok Martin Bruyn. Martin is overleden, maar chef Martin's passie voor messen is nog steeds springlevend. Chef-kok Martin is de auteur van vele populaire kookboeken (degene die je leest is er niet een van), waaronder: The Knife Master's Cookbook, The Chef's Companion, en zijn meest recente, The Knife Shepherd, die werd gepubliceerd in 2015. Ik had het geluk om Martin een paar jaar geleden te interviewen. Hij is een zeer gewilde, zeer gerespecteerde chef-kok in Nederland. Dit lijkt het nuttiger te maken dan messenslijper. Hij kookt al meer dan 60 jaar.